• Richard van Beek


  Accountant Administratieconsulent


  team-warmerdam-richard-van-beek.jpg
 • Leo Guijt


  Registeraccountant


  team-warmerdam-Leo-Guijt.jpg
 • Richard is firmant en relatiebeheerder bij Novens Accountants en werkzaam op de vestiging in Noordwijkerhout (Accountantskantoor Warmerdam). Hij is geboren op 19 december 1968 in Leiden. Richard is getrouwd met Bianca, heeft 2 kinderen en woont in Voorhout.

  Na dagopleidingen voor de HAVO en MEAO, heeft Richard in de avondstudie zijn S.P.D. diploma behaald. In 2004 is hij afgestudeerd als Accountant-Administratieconsulent (AA); hij volgde zijn opleiding via een avondstudie bij Nifa en Markus/Verbeek. Zijn driejarige praktijkstage heeft Richard gevolgd bij Van Wezel Accountants, waar hij van 1989 tot en met 2007 werkzaam is geweest. In deze periode heeft hij daar gewerkt als assistent-accountant tot uiteindelijk relatiebeheerder. Richard is vanaf 2008 werkzaam bij Novens Accountants.

  Richard vindt zijn uitdaging in het begeleiden van cliënten van A tot Z en wil altijd het maximale voor zijn klanten bewerkstelligen. Richard hecht veel waarde aan een goede vertrouwensrelatie voor de lange termijn, waarbij het niet enkel om cijfers gaat. De ondernemer achter de onderneming staat voor hem mede centraal. Een objectief en eerlijk advies staan bij Richard hoog in het vaandel.

  Richard heeft veel kennis van de bloemenhandel en horeca, maar specifieke specialisaties dicht hij zich niet toe. Zijn cliënten zijn zeer breed georiënteerd. Richard is de accountant voor de bakker op de hoek tot groothandelsbedrijven en begeleid ze allemaal met dezelfde passie. Tot de werkzaamheden van Richard behoren onder ander het aansturen van samenstel- en beoordelingsopdrachten, fiscale advisering, begeleiden van startende ondernemers, financieringsaanvragen, investeringsvraagstukken, prognoses en het staken, splitsen, fuseren en overdragen van ondernemingen. Ook voor het opzetten van een adequate administratieve informatievoorziening ten behoeve van de interne beheersing van uw onderneming kunt u bij hem terecht.  • Ronald Friesema


  Accountant Administratieconsulent


  team-warmerdam-Ronald-Friesema.jpg
 • Peter van Zuijlen


  Accountant Administratieconsulent


  team-warmerdam-peter-van-zuijlen.jpg
 • Peter is directeur/firmant van Novens Accountants en is werkzaam bij de vestigingskantoren Noordwijk (Warmerdam), Voorhout (Warmerdam), Noordwijkerhout (Warmerdam) en Katwijk (Brittenburg). Hij is op 29 december 1969 te Leiden geboren. Hij is getrouwd, heeft 2 kinderen en is woonachtig in Noordwijk.

  Peter is in 2004 afgestudeerd als Accountant-Administratieconsulent (AA), hij volgde zijn opleiding via een avondstudie bij Nifa en Markus/Verbeek. Zijn driejarige praktijkstage heeft Peter o.a. gevolgd bij RSM Niehe en Lancée te Haarlem. Tijdens zijn praktijkstage heeft hij als controleleider ervaring opgedaan in de controlepraktijk bij een houthandel en een machinefabriek. Voorafgaand aan zijn opleiding tot Accountant-Administratieconsulent heeft hij in de avonduren de opleidingen MEAO, MBA en SPD gevolgd. Peter is vanaf 2000 werkzaam bij Novens Accountants en heeft tot die tijd 9 jaar gewerkt bij Van Wezel Accountants te Rijnsburg in de functie van assistent-accountant tot uiteindelijk relatiebeheerder.

  Peter vindt zijn uitdaging in zijn werk door op een begrijpelijke en duidelijke manier een ondernemer bij te staan in alle facetten van het accountantsvak. Hierdoor tracht hij bij te dragen aan het behalen van een zo hoog mogelijk rendement voor zijn cliënten waarbij hij tevens maximale wenst te profiteren van belastingbesparende mogelijkheden en oplossingen.

  Het werkgebied van Peter is de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf van bijvoorbeeld éénmansgroentezaak tot een groothandelsbedrijf. Zijn specialisatie is eigenlijk zijn generalisatie in zijn werkgebied. Tot zijn veel voorkomende werkzaamheden behoren het begeleiden van startende ondernemers, aansturen van samenstelopdrachten, financieringsaanvragen, investeringsvraagstukken, fiscale advisering, staking van een onderneming, overdracht van een onderneming, administratieve informatievoorziening, etc.  • Piet Immerzeel


  Relatiebeheerder


  team-warmerdam-piet-immerzeel.jpg
 • Dieuwke van Rooijen


  Assistent Accountant


  team-warmerdam-dieuwke-van-rooijen.jpg
 • Roy Arnold


  Assistent Accountant


  team-warmerdam-roy-arnold.jpg
 • Natascha Damen Warmenhoven


  Assistent Accountant


  team-warmerdam-natascha-damen-warmenhoven.jpg
 • Laura Geerlings


  Assistent Accountant


  team-warmerdam-Laura-Geerlings.jpg
 • Mark Jonker


  Federaal Belastingconsulent


  team-warmerdam-mark-jonker.jpg
 • Peter Ruigrok


  Senior Salarisadministrateur


  team-warmerdam-peter-ruigrok.jpg

Warmerdam kan u helpen met o.a.