Vaststellingsperiode tegemoetkomingen agrarische sector verlengd

De vaststellingsperiode voor de Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw en de Tegemoetkoming fritesaardappeltelers is verlengd. Vaststellen kan tot en met 31 oktober 2020.

Reden voor verlenging
Voor de vaststelling van uw tegemoetkoming zijn bewijsstukken nodig. Op dit moment zijn die nog niet bekend voor tegemoetkomingen van € 25.000 of meer. Daarom is de vaststellingsperiode voor alle tegemoetkomingen verlengd tot en met 31 oktober 2020. U leest binnenkort op de website van RVO.nl wanneer u uw vaststelling kunt aanvragen. Daarna krijgt u voldoende tijd om uw bewijsstukken in te sturen.

Nu vaststellen voor minder dan € 25.000
Is de tegemoetkoming waarvoor u vaststelling aanvraagt minder dan € 25.000? U kunt al vaststellen tot en met 31 oktober 2020. Ga daarvoor naar mijn.rvo.nl:

Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw
Tegemoetkoming fritesaardappeltelers

 

Volgende week vaststellen voor meer dan € 25.000 en minder dan € 125.000
Vaststelling aanvragen voor tegemoetkomingen van € 25.000 tot € 125.000 kan volgende week. U leest tegen die tijd op de website van RVO.nl welke bewijsstukken u meestuurt.

Later vaststellen voor meer dan € 125.000
Wilt u vaststelling aanvragen voor meer dan € 125.000? Dan moet u nog even wachten. Als u al vaststelling heeft aangevraagd, moet u misschien extra bewijsstukken opsturen. U ontvangt daarover een e-mail van de RVO.

Meer nieuws
Kreeg u voor dezelfde schade financiële steun via de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW)? U hoeft dit bedrag niet van uw tegemoetkoming af te halen. Lees alle voorwaarden en hoe u een vaststelling kunt aanvragen op de pagina’s:

Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw
Tegemoetkoming fritesaardappeltelers

 

Bron: RVO
 Neem contact met ons op


Novens nieuws

Warmerdam kan u helpen met o.a.